Nieuwsberichten >>

 • zaterdag 25

  Posted by INWA Nederland

  Internationale National Trainer cursus in IJmuiden

  Spanje, Israel en Korea, totaal 6 INWA instructeurs uit deze landen zijn naar IJmuiden gekomen voor de cursus National Trainer, zodat zij in hun eigen land INWA instructeurs kunnen opleiding volgens de internationale richtlijnen.

  Lees meer
 • zondag 19

  Posted by INWA Nederland

  4 nieuwe INWA instructeurs in opleiding in IJmuiden

  Deze maand zijn er weer 4 nieuwe INWA  Nederland instructeurs in ons netwerk bijgekomen.  Zie onderstaand een korte impressie hoe de cursisten les krijgen en ook moeten geven aan echte deelnemers. De voor- en achterzwaai worden geoefend.

  Lees meer
 • zondag 19

  Posted by INWA Nederland

  Nieuwe INWA lidorganisatie in Finland

  Op 13 februari jl. is de nieuwe Finse Nordic Walking organisatie opgericht, en lid geworden van INWA internationaal. Lees meer over deze nieuwe jonge organisatie die in het moederland van Nordic Walking opnieuw deze sport onder de aandacht gaat brengen.

  Lees meer
 • maandag 13

  Posted by INWA Nederland

  Kennismakingslessen en cursussen Nordic Walking in Kijkduin-Den Haag-Scheveningen-Ockenburg

  Wilt u kennismaken of een cursus Nordic Walking volgen in uw omgeving? Uw conditie verbeteren onder leiding van een deskundige INWA Nordic Walking instructeur:

  Lees meer
 • maandag 13

  Posted by INWA Nederland

  Kennismakingslessen Nordic Walking in Berlicum

  Tijdens de kennismakingsles krijgt u uitleg over het ontstaan van Nordic Walking, er wordt verteld waar een goede Nordic Walking pole (stok) aan moet voldoen, en u maakt kennis met het Nordic Walking door middel van een wandeling door het bos.

  Lees meer
 • maandag 13

  Posted by INWA Nederland

  Nieuw !! 29 maart – Lunchwandelen bij Stap Vooruit in Berlicum

  Nieuwe data Lunchwandelen ! Lees waarom u zou moeten kiezen om ook te gaan lunchwandelen. De eerstvolgende datum is 29 maart! Lees meer en schrijf u in:

  Lees meer
 • maandag 13

  Posted by INWA Nederland

  Trainingsgroep/doorloop groep Nordic Walking in Berlicum en Rosmalen

  Nordic Walking Trainingsgroep/ doorloopgroep donderdag 9.00 uur. Stap Vooruit Nordic Walking heeft een aantal trainingsgroepen/c.q. doorloopgroepen Deze groepen zijn er voor mensen die de techniekcursus Nordic Walking hebben afgerond, maar wel wekelijks in groepsverband aan conditie en welzijn willen werken.

  Lees meer
 • maandag 13

  Posted by INWA Nederland

  Trainingsgroep/Doorloop groep Nordic Walking rustig tempo in Berlicum en Rosmalen

  Trainingsgroep/ doorloopgroep Nordic Walking rustig tempo elke dinsdag 13.30 uur  Stap Vooruit Nordic Walking heeft een aantal trainingsgroepen/c.q. doorloopgroepen Deze groepen zijn er voor mensen die de techniekcursus Nordic Walking hebben afgerond, maar wel wekelijks in groepsverband aan conditie en welzijn willen werken.

  Lees meer
 • zaterdag 4

  Posted by INWA Nederland

  Nordic Walking in Drenthe en Overijssel

  Op onderstaande link vindt u een overzicht van de kennismakingslessen, cursussen, onderhoudslessen en fitnesslessen Nordic Walking. De lessen worden gegeven in de omgeving van Darp en De Bult, door Nanneke de Haan. Zij is naast nordic walking instructrice ook oefentherapeut en heeft ondertussen  ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met  houdings- en bewegingsklachten. 

  Lees meer
'