Nieuwsberichten >>

 • maandag 22

  Posted by INWA Nederland

  INWA Contactdagen 2017 – nieuwe trainingsmethoden voor INWA instructeurs

  Wandeltraining verbetert uw conditie. Geschikt voor elk niveau!

  Op 19 en 20 mei hebben de INWA Contactdagen 2017 weer plaatsgevonden. Nieuwe methoden om (Nordic Walking) wandelaars te trainen op het vergroten van uithoudingsvermogen en spierkracht. Of het nu gaat om goed getrainde wandelaars of de pas startende wandelaar, het niveau wordt individueel aangepast. Marco Maas en Elbert van Mourik gaven de instructeurs nieuwe tools om de wandeltrainingen van de INWA instructeurs nog leuker en effectiever te maken. Het...

  Lees meer
 • dinsdag 9

  Posted by INWA Nederland

  Nordic Walking bij Wandel je fit, in Culemborg

  Wilt u fitter worden en genieten van het buiten zijn met een groep mensen? Dan is Nordic Walking de geschikte sport voor u. Nordic Walking is voor jong en oud, actief of inactief. Ook voor mensen met lichamelijke beperkingen kan Nordic Walking een zeer geschikte manier van bewegen zijn om fitter te worden en de conditie te verbeteren.

  Lees meer
 • dinsdag 2

  Posted by INWA Nederland

  Total Health Sport introduceert: De Nordic Walking Club “De Feanrinner” Heerenveen-Grou

  Wilt u deelnemen aan Nordic Walking op gezondheidsniveau, fitnessniveau of zelfs sportniveau? Het Energy Control programma van Nordic Walking Club De Feanrinner biedt op alle niveau’s, ongeacht leeftijd, diverse mogelijkheden om de fysieke conditie te verbeteren. Zowel mensen met een chronische aandoening, als fitte recreatie sporters kunnen een beroep doen op onze expertise!

  Lees meer